Juleindsamling 2022

Her på siden kan du holde dig opdateret med JunkFoods årlige juleindsamling. Scroll ned og følg nogle af de deltagende virksomheder.

Endnu en gang byder vi hjertelig velkommen til JunkFoods juleindsamling til fordel for gadens folk. I samarbejde med vores erhvervspartnere sætter vi fokus på de mennesker, som har brug for en ekstra hånd og et varmt måltid mad – især i denne kolde tid.

Hele december samler virksomheder ind til JunkFood, som med støtten kan lave flere varme og næringsrige måltider til gadens folk. Indsamlingen faciliteres af JunkFood, men afholdes internt i virksomhederne.

Alle kan være med, store som små, og indsamlingen involverer den gode sag i alle virksomhedens lag. Det skaber stolte medarbejdere, og viser sig positivt i arbejdsglæden, når vi sammen løfter i flok.

Her på siden kan du dagligt følge virksomhedernes indsamling.


Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at være med som virksomhed?
Kontakt Andrea Bang på ab@junkfood.dk

KBH Ejendomsservice
– dedikeret ejendomsservice siden 2003.

KBH Ejendomsservice deltager i JunkFoods juleindsamling for andet år i træk. Sidste år doblede virksomheden alle medarbejdernes donationer, for at understrege, at alle der har lidt, kan gøre en mærkbar indsats.

NREP
– bedre ejendomme for mennesker og samfund.

NREP deltager for anden gang i juleindsamlingen, og var sidste år den anden mest indsamlende virksomhed.

LAIKA Rumdesign
– specialister i arbejdspladsindretning.

LAIKA Rumdesign deltog også i juleindsamlingen i 2021. Med succes implementerede virksomheden indsamlingen i medarbejderenes ‘nissevenner’, og toppede tilmed beløbet op til slut.

Moalem Weitemeyer
– creating solutions to complex issues.

Moalem Weitemeyer deltog ved juleindsamlingen i 2021, og har fungeret som sparringspartner på udvikling af indhold på deltager-pakken. Virksomheden indsamlede sidste år det højeste beløb.

Bech-Bruun
– bred vifte af juridiske specialkompetencer.

Bech-Bruun deltager for første gang i selve juleindsamlingen, men donerede til JunkFood sidste år i december. De engagerer både deres Københavns og Aarhus-afdeling i år, og udgør derfor flere hundrede medarbejdere.

Vaskekonerne
– ejendomsservice med fokus på dine behov.

Vaskekonerne deltager for første gang i JunkFoods juleindsamling. De har tidligere været på tur med Gadens Stemmer, og er en af JunkFoods nyere samarbejdspartnere.

Vention
– din indeklima partner.

Vention er også med igen i år, og var sidste år gode til at sprede indsamlingen i sit nerværk. I år spreder Vention JunkFoods budskab via postkort, der vedlægges vingaver til deres samarbejdspartnere.