Casesamling

Dagrofa Foodservice

Reducering af madspild gør medarbejdere glade

Dagrofa Foodservice er et af landets største totalleverandører til foodservicemarkedet.

Kommunikationschef Lars Hall Bæk Friis Farsøe fortæller:

Dagrofa Foodservice er et af landets største totalleverandører til foodservicemarkedet – det vil sige, at vi leverer fødevarer til restauranter (lige fra caféer til Michelin-restauranter), hoteller og kantiner.

Vi har 30 engrosbutikker fordelt over hele landet og et sortiment på 30.000 varer. Du kan læse mere her.

Hvorfor er I erhvervspartnere med JunkFood?

JunkFood er grundlæggende et enormt sympatisk og meningsfuldt projekt, som hjælper samfundets mest udsatte med at få et godt og nærende måltid mad. Den indsats vil vi selvfølgelig gerne bakke op om, da den gode madoplevelse er omdrejningspunktet i vores virksomhed.

Samtidig kan vi – ved at donere vores overskudsvarer til JunkFood – reducere mængden af madspild.

Partnerskabet

Vi har mange værdifulde partnerskaber, som vi sætter meget pris på. Partnerskabet med JunkFood er dog særligt kendetegnet ved, at JunkFood er meget proaktive i forhold til at foreslå nye initiativer og måder at optimere samarbejdet på, så vores relation hele tiden bliver bedre og bedre.

Dagrofa Foodservices partnerpakke:

Produktdonation

Det vigtigste i partnerskabet med JunkFood er naturligvis, at vi gennem donation af vores overskudsvarer hjælper en lang række sårbare mennesker med at få et måltid mad. Det er meget tydeligt at se, at partnerskabet gør en forskel i praksis.

Derudover hjælper produktdonationen os med at nedbringe madspild, som på verdensplan er et stort problem, som vi gerne vil bidrage til at løse.

JunkFoods Bedste Nyheder

Vi har i partnerskabet prioriteret, at vi også meget gerne vil fortælle den gode historie om JunkFood. Derfor har vi blandt andet valgt at modtage JunkFoods Bedste Nyheder, som er et videoformat vi kan dele meget nemt internt. Det giver en stolthed hos medarbejderne, når de får kendskab til samarbejdets konkrete resultater.

A-skilte

A-skiltene er en daglig påmindelse om, at vi kæmper for et godt formål i fællesskab. Skiltene er blandt andet placeret i vores kantine og på vores lager i Middelfart, så vores medarbejdere kan få information og motivation af vores partnerskab.

PR- og SoMe-materiale

Vi tror på, at det også er vigtigt at inspirere eksterne relationer, og derfor bidrager partnerskabsmaterialet til at vi kan sende et klart signal til kunder og leverandører om, at vi er en virksomhed, som er parate til at tage samfundsansvar.

Social Responsibility materiale

Gennem vores donation af overskudsvarer bidrager vi til, at nogle af samfundets mest udsatte får et godt og nærende måltid mad. Derudover er partnerskabet også med til at mindske vores madspild, hvilket også gør en positiv forskel for vores CO2-udledning.

JunkFood hjælper os med at fremskaffe CO2-data, og det er viden, som vi kan anvende, når vi i forskellige sammenhænge fortæller om vores initiativer for at virksomhedens klimaftryk.

Kontakt Dagrofa Foodservices

Lars Hall Bæk Friis Farsøe

Kommunikationschef
Tlf.: 42 33 28 11
Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
www.dgfs.dk