Bliv partner

JunkFood står på et stærkt fundament

Fundamentet består af fonde, erhvervspartnere, en bestyrelse og et impact board som giver kræfter, viden og værktøjer til at udvikle og stabilisere organisationen. Det er helt afgørende for at JunkFood kan lave varme, nærende måltider, der er varierede og smager godt.

Vi er altid interesserede i nye samarbejder, og tilbyder vores erhvervpartnere en sammensat pakke, der tilpasses efter interesse og behov.

Flere elementer i erhvervspartnerpakken er medarbejderinvolverende, så I som virksomhed kan skabe en personlig forankring af JunkFood, og give jeres ansatte noget at være stolte af.

Hvis du som virksomhed eller organisation ser muligheder i et erhvervsamarbejde, eller har lyst til at støtte JunkFood på anden måde, så kontakt venligst Jeanette Duus, jkd@junkfood.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan løfte hinanden.

Erhvervspartnere og fonde

En stor del af JunkFoods fundament består af en række fonde, større og mindre virksomheder og organisationer

De har bidraget med donationer af råvarer, emballage og arbejdskraft siden foreningens spæde start. Det er helt uundværligt for JunkFoods stabilitet og gør, at vi kan love et varmt måltid mad, hver dag.

Vi har altid brug for nye samarbejdspartnere. Dels til at blive klogere og bedre til det vi gør, men også som støtte til, at vi fortsat kan leverer vores kerneydelse til gadens folk.

Hvis du som virksomhed eller organisation ser muligheder i et erhvervsamarbejde, eller har lyst til at støtte JunkFood på anden måde, så kontakt venligst Jeanette Duus, jkd@junkfood.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan løfte hinanden.

Hvorfor blive partner?

Som JunkFood erhvervspartner får din virksomhed mulighed for at gøre en mærkbar forskel for dem, der falder uden for samfundets rammer.

Samtidig får I som virksomhed mulighed for at synliggøre, promovere og opleve jeres sociale ansvarlighed gennem forskellige initiativer, hvilket kommer til stor gavn internt såvel som eksternt.

Hos JunkFood synes vi det er vigtigt, at vores partnere kan spejle sig og finde glæde i at være socialt ansvarlige. Det tror vi skaber langvarige, stærke partnerskaber, som bidrager med engagement og stolthed på arbejdspladsen indadtil og udadtil.

Derfor skræddersyer vi erhvervspartnerskabet specifikt til din virksomhed, så I får mest muligt ud af samarbejdet.

Partnere får mulighed, gennem JunkFoods erhvervspakker, at få lokale oplevelser, deltage i kampagner og konkurrencer, høre foredrag, modtage materialer til sociale medier, ansvarlighedsrapporter og meget mere.

83% af danskerne stoler mere på virksomheder der tager et socialt ansvar.

Ansvarlighed skaber stolte medarbejdere, som smitter af på engagementet.

Social ansvarlighed er i dag en konkurrenceparameter, som tiltrækker samarbejdspartnere og medarbejdere.

Studier viser, at danske virksomheder oplever positiv økonomisk effekt af at være ansvarlige.

Integrer verdensmålene

Når din virksomhed støtter JunkFood gennem et erhvervspartnerskab, er I også med til at støtte vores arbejde med udvalgte verdensmål.

Her berører JunkFood en bred vifte af delmålene qua vores arbejde gennem sociale indsatser og nedbringelse af madspild. Dét faktum, får virksomheden mulighed for at integrere i sin social responsibility rapport, ved blandt andet at vælge materialet som en del af erhvervspakken.

Kontakt Jeanette Duus jkd@junkfood.dk for at høre nærmere om vores erhvervspakker, og hvordan vi kan tilpasse dem, til din virksomhed.

JunkFood arbejder specifikt med følgende verdensmål:

2.1

Adgang til ernæringsrig mad året rundt

4.4

Antallet af unge og voksnes relevante færdigheder skal øges

12.3

12.3 – Globalt madspild på detail- og forbrugerniveau pr. indbygger skal halveres

17.16

Globale partnerskaber skal suppleres af partnerskaber med forskellige interessenter