Casesamling

Moalem Weitemeyer

Et fælles ansvar og en del af noget større

Moalem Weitemeyer er et Tier 1 advokatfirma beliggende i København.

Head of Communication & Engagement Barbara Holden Lockhart fortæller:

Moalem Weitemeyer er et Tier 1 advokatfirma beliggende i København. Firmaet blev stiftet i 2008 og er siden da vokset og blevet et af Danmarks førende kontorer inden for områderne selskabsret, proces og fast ejendom.

Hvorfor er I erhvervspartnere med JunkFood?

Head of Communication & Engagement Barbara Holden Lockhart fortæller: Moalem Weitemeyer er et Tier 1 advokatfirma beliggende i København. Firmaet blev stiftet i 2008 og er siden da vokset og blevet et af Danmarks førende kontorer inden for områderne selskabsret, proces og fast ejendom.

Vi mener, at vi har et ansvar, og vi tror på, at det at kunne hjælpe er med til at give vores medarbejdere en følelse af at være en del af noget større.

Partnerskabet

Partnerskabet med JunkFood er fleksibelt, og vi sætter pris på at kunne tilpasse samarbejdet til vores virksomhed.

Moalem Weitemeyer partnerpakke:

Foredrag med Jeanette Duus

Foredraget med Jeanette giver vores medarbejdere et indblik i, hvem JunkFood er, og er samtidig med til at skabe en fællesskabsfølelse omkring et godt formål. Vi bruger foredraget til at kick-starte vores deltagelse i JunkFoods juleindsamling, så alle er opdateret på sagen.

JunkFoods juleindsamling

Vi kørte julekampagnen hele december måned sidste år, og det glæder os, at så mange har lyst til at give et bidrag.

Byvandring med Gadens Stemmer

Vi har stadig en byvandring med Gadens Stemmer til gode, og vi ser frem til at blive klogere på livet i Københavns gader. Et liv, der ligger manges virkelighed fjernt, til trods for at det er en tilværelse, vi alle er vidner til.Vi har stadig en byvandring med Gadens Stemmer til gode, og vi ser frem til at blive klogere på livet i Københavns gader. Et liv, der ligger manges virkelighed fjernt, til trods for at det er en tilværelse, vi alle er vidner til.

JunkFoods Bedste Nyheder

JunkFoods Bedste Nyheder har ligesom Jeanettes foredrag givet vores medarbejdere et fint indblik i, hvordan JunkFood opererer. Samtidig bliver der sat ansigt på nogle af de mennesker, der gør en forskel. 

 

Kontakt Moalem Weitemeyer

Barbara Holden Lockhart

Head of Communications & Engagement
Tlf.: 33 77 90 34
Moalem Weitemeyer
Amaliegade 3 1256
Købehavn
www.moalemweitemeyer.com