Casesamling

nemlig.com

Overskudsvarer og økonomisk støtte til indkøb

nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der leverer dagligvarer og måltidskasser til tusindvis af danskere hver dag, hele året rundt

ESG- og bæredygtighedskonsulent, Kathrine Kingo Borgholt fortæller:

nemlig.com er Danmarks største onlinesupermarked, der leverer dagligvarer og måltidskasser til tusindvis af danskere hver dag, hele året rundt. Vores forretningsmodel betyder, at vi kan disponere varer med præcision og at vi har alle varer samlet på én lokation. Det betyder at JunkFood kan hente overskudsvarer ét sted, nemlig vores varehus i Brøndby.

Hvorfor er I erhvervspartnere med JunkFood?

nemlig.com er medlem af ”Danmark mod Madspild” og derfor har vi tilsluttet os den fælles ambition om at halvere vores madspild inden 2030. Vi søger derfor at reducere vores madspild på alle tænkelige måder, hvilket matcher med, at Junkfood har et stort behov for gode overskudsvarer, som de kan benytte som en del af deres daglige drift.

At støtte Junkfood er en vigtig del af nemlig.coms vision, hvor vi ønsker et bedre liv for alle i Danmark – også de mest udsatte i vores samfund.

Hvorfor er I erhvervspartnere med JunkFood?

Partnerskabet

Junkfood er skabt ud fra ideen om at sikre alle mennesker et måltid og bekæmpe sult for dem, som ikke har ressourcer i vores samfund, og dette skaber en værdighed blandt udsatte mennesker som er meget håndgribelig og vigtig.

Junkfood er samtidig en enorm kreativ og imødekommende samarbejdspartner, som nemlig.com støtter helhjertet op om.

Da vi startede i 2003 foregik transporten på en Christianiacykel med kost, mopper, vand og gode ben. I dag har vi 38 fantastiske medarbejdere og hjælper 480 boligforeninger i København og omegn med ejendomsservice.

nemlig.com partnerpakke:

Donation af overskudsvarer + beløb til indkøb hos nemlig.com

Med samarbejdet ønsker vi at gøre det lettere for Junkfood at hjælpe så mange udsatte som muligt. Junkfood kan afhente alle de overskudsvarer de ønsker hos nemlig.com, og samtidig supplerer vi indkøbene med de basisvarer, som køkkenet har brug for.

Derudover støtter vi også Junkfood økonomisk fordi det er vigtigt at organisationen vokser og øger sin støtte til at hjælpe udsatte mennesker i vores samfund.

JunkFoods juleindsamling, A-skilte og SoMe-materiale

Junkfood og nemlig.com har også samarbejdet om en fælles julekampagne, skilte med formål om at udbrede viden om samarbejdet til nemlig.coms medarbejdere, samt et løbende samarbejde om indhold til fælles some-kanaler.

Mulighed for unge i job

Endeligt ønsker vi også på sigt at kunne hjælpe Junkfood med sikre et samarbejde om beskæftigelse, så vi mere aktivt kan tage del af at afhjælpe sociale udfordringer.

Vi er overbevist om, at Junkfood arbejder for det gode i vores samfund med relevante og håndgribelige løsninger, og sammen kan vi være med til at skabe en tryggere og bedre hverdag for flere.

Kontakt nemlig.com

PR- og presseansvarlig
Tlf.: 88 32 26 26
nemlig.com
Banemarksvej 58
2605 Brøndby
www.nemlig.com