Spred juleglæde i gaden

Hvert år tilbyder vi vores erhvervspartnere at deltage i JunkFoods juleindsamling. Kampagnen har til formål, at samle ekstra støtte til gadens folk, og forsøde juletiden lidt ekstra. Derudover er indsamlingen også en god og relevant måde at forankre JunkFood-partnerskabet blandt medarbejdere, og skabe et fælles engagement og formål i slutningen af året.

Undersøgelser viser, at ansvarlige virksomheder, som involverer deres medarbejdere i godgørende formål, skaber glæde og loyalitet på alle niveauer af virksomheden.

Skal du og din virksomhed deltage i december 2023?
Skriv til Jeanette Duus på jkd@junkfood.dk

 

Som deltager i JunkFoods juleindsamling får din virksomhed en skræddersyet deltager-pakke til distribution blandt medarbejderne.

Det gør både indsamlingen nemt tilgængelig, overskuelig og motiverende at deltage i.

Indsamlingspakken kan bl.a. indeholde et foredrag hvor JunkFoods daglige leder Jeanette Duus, kommer ud og kickstarter indsamlingen og fortæller om projektet til fordel for gadens folk. Herudover leverer JunkFood logoer, SoMe-materiale til jeres kanaler, ugentlige opdateringer og posters med jeres eget indsamlingsnummer til MobilePay.

Alle kan være med, store som små, og vi oplever, at mange medarbejdere bliver stolte af at være en del af en virksomhed, som tager ansvar og giver sine medarbejdere mulighed for at hjælpe i julen.

Resultatet af jeres indsamling leveres som diplom, og kan indsættes i CSR-rapporter.

Alle mennesker har ret til et værdigt liv og til at få noget at spise. Vi støtter JunkFoods juleindsamling, som giver gadens folk varm og nærende mad i den kolde vintertid.”

– Barbara Holden Lockhart, Moalem Weitemeyer 

Se vores indsamlingsresultater her

Rørende videosammenklip fra projektet, hvor Gadens Folk reflekterer over, hvad mad betyder for dem.