Podcasts

Hvis man virkelig skal forstå, hvem brugerne af JunkFood er, skal man høre det fra brugerne selv. Hvem er de, hvorfor er de endt hvor de er, og hvad betyder det, at man kan være sikker på et varmt, dagligt måltid mad?

Netop de spørgsmål har flere podcasts afdækket gennem interviews med brugere, væresteder, og os her på JunkFood.

Lyt med herunder.

Alles Ret

Jakob Sloth Linneberg fra Ugli Fruit Productions, fortæller gennem interviews med gadens folk og JunkFood, om den forskel et måltid mad kan gøre. I podcastens 4 afsnit kommer lytteren hele vejen rundt om projektet, og møder både brugere, medarbejdere på et værested og kokkkene i JunkFoods køkken. Podcasten giver gadens folk et talerør og mulighed for at fortælle deres historie med det klare formål at give dig et helt unikt indblik i, hvor de kommer fra og hvorfor de er endt der hvor de er.
Du kan lytte til podcasten her.

Mundrette fortællinger

Sjællandske Nyheder har i podcastserien ”Mundrette fortællinger” fokus på madoplevelser, og har i den anledning besøgt JunkFood.

Lyt med når vi taler om, hvordan sult optrapper konflikter, hvorfor måltider skaber fællesskab og når gadens folk selv forklarer, hvorfor JunkFoods måltider er afgørende for dem. Lyt til episoden her.