Casesamling

Gastrotools

Gode madoplevelser er fundamentet for samarbejde

Gastrotools er et dansk køkkenværktøjsbrand.

Founder og Co-owner Julius Søndergård Schiller fortæller:

Gastrotools er et dansk køkkenværktøjsbrand på en mission om at inspirere flere til at eksperimentere i køkkenet gennem køkkenudstyr i høj kvalitet og et inspirerende online univers for madelskere.

Frøet til Gastrotools blev plantet i køkkenet blandt venner og familie med en dyb passion for madlavning. Alle vores produkter er optimeret til ydeevne, lavet af holdbare materialer og omhyggeligt designet i Danmark.

Hvorfor er I erhvervspartnere med JunkFood?

Et godt måltid er fundamentalt for en god og tryg tilværelse. Vi mener, at maden er så grundlæggende, at alle bør have adgang til den. Vores vigtigste mission er at sprede glæde, sociale relationer og gode oplevelser gennem madlavning.

Derfor er JunkFoods arbejde også noget, som vi hos Gastrotools har stor sympati for. Og vi mener, at vi ved at støtte projektet, har mulighed for både at komme nærmere vores mission som virksomhed – samtidig med, at vi tjener en vigtig sag.

Partnerskabet

Vi er utrolig stolte af, at kunne donere køkkenværktøj til JunkFoods kokke, som er med til at gøre hverdagen lidt bedre for gadens folk.

Med lanceringen af vores ”Gastrotools x Junkfood” kniv, får vi mulighed for at gøre en endnu større indsats, idet hele overskuddet fra kniven går til måltider til gadens folk. Det svarer til 16 måltider pr. kniv. Ejeren af den eksklusive kokkekniv kan samtidig se frem til mange fantastiske køkkenoplevelser resten af livet.